Ikano Visa

Det kan være mange grunner til at en trenger et Ikano Visa kredittkort. De vanligste fordelene er å ha mulighet for å kjøpe de ting en ønsker seg, uten å måtte tømme kontoen i banken. Det å kunne utsette betalingen en stund, er en stor fordel, spesielt i de måneder hvor en kanskje har mange andre utgifter å tenke på. På reise eller ferie er det ofte veldig praktisk med et Visakort.

Et kort litt utenom det vanlige.

Hos Ikano Visa, får du en rekke fordeler. Mange av disse fordelene blir du helt sikkert også tilbudt hos flere av de konkurrerende selskaper. Det kan være ting som at det ikke medfølger noen årsavgift, ingen eFakturagebyr og at reiseforsikring er en del av kortet. Så kommer de mer spesielle fordelene, som gjør at dette kortet skiller seg ut fra de andre på markedet. Disse fordelene ligger i fordelsprogrammet.

Fordelsprogrammet er inndelt i tre ulike enheter. Du får en rekke faste rabatter ved bruk av kortet. Du har tilgang til en rabattkalender, hvor det kommer nye og ulike rabatter hver måned. Og sist, men ikke minst, får du med Ikano Visa, tilgang til fordelsportalen deres. Her kan du få oversikt over rabattene dine og andre rabatter som du kan få ved bruk av kortet.

En annen spennende sak er at de tillater at du utsetter betalingen i opptil ni måneder, dersom du foretar et kjøp på mer enn 2 500 kr.

Gode og spennende rabatter i fordelsprogrammet


Ikano ønsker å belønne deg hver gang du handler med kortet. Denne belønningen kommer i form av ulike rabatter

– På alle bensinstasjoner i Norge og utlandet, får du 1% i rabatt når du bruker ditt Ikano Visakort.
– Handler du dagligvarer i butikken, får du 1% i rabatt ved bruk av kortet.
– Hos Shell får du 2% rabatt når du tanker eller handler på en av deres stasjoner.  
10% i rabatt om du leier bil hos rentalcars.com

I rabattkalenderen vil du hver måned få nye rabatter, som kan oppnås ved bruk av kortet. Den ene måneden kan det være en rabatt på 7% ved kjøp av sportsutstyr. Den neste måned får du 6% rabatt på alt til bilen. Dette gjelder uansett om det er skift av dekk, en ny tilhenger eller annet. Eneste krav som stilles, er at butikken du handler i, tar imot betaling med Visa kredittkort. Se mittkredittkort.net for flere kort med rabatter.

Spesifikke krav til deg som søker

Ikano Visa er et tilbud fra Ikano Gruppen, som eies av den kjente svenske familien Kamprad. For å kunne søke om kortet må du ha fylt 23 år, ha stabil inntekt og ingen betalingsanmerkninger. I tillegg til fordelene nevnt ovenfor, får du også 50 dagers rentefritak ved bruk av kortet. Svar på søknaden kommer innen veldig kort tid, og kan du signere med BankID er kortet snart klart til bruk.